Trendwatch Kappers | Afscheid Guido
108
post-template-default,single,single-post,postid-108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Afscheid Guido

Nieuwe eigenaar Trendwatch Kappers - Duiven

19 sep Afscheid Guido

Na bijna een kwart eeuw heb ik besloten afscheid te nemen van Guido’s Trendline. Geen makkelijke beslissing, maar soms moet je keuzes maken. Ik ga me volledig richten op mijn andere bedrijf, Haarshop.nl. Een webwinkel voor top haar en beauty producten. ,,Vanwege het succes daarvan moet én wil ik daar meer tijd voor vrij maken. Ik zou de kapsalon tekort doen door daar nog minder aanwezig te zijn.’’

Ik heb mijn kapsalon aan de Rijksweg 42-e met enige weemoed, maar zeker ook met veel plezier en vertrouwen overgedragen aan Raf Janssen. Een gerenommeerd kapper uit Huissen en tevens vriend van mij. ‘Kwaliteit en gezelligheid blijven gehandhaafd.’

Via deze weg wil ik jullie en ook mijn collega’s bedanken voor alle jaren van vertrouwen en gezelligheid in de salon.