Trendwatch Kappers | Nieuwe eigenaar
111
post-template-default,single,single-post,postid-111,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nieuwe eigenaar

Voorzijde Trendwatch Kappers - Duiven

19 nov Nieuwe eigenaar

Even voorstellen, Raf Janssen, eigenaar Guido’s Trendline.
Ik ben de nieuwe eigenaar van Guido’s Trendline sinds september 2014. En heb het stokje overgenomen van Guido Pleiter die deze mooie salon heeft opgebouwd tot een vertrouwd adres in Duiven en omstreken.

Ik hou van mijn werk en mijn klanten. Daar is ook mijn werkwijze op gebaseerd. Elke klant is uniek en zo ook de aanpak. Ik vind het essentieel om goed te luisteren naar de klant en zijn verhaal, door te vragen om te begrijpen wat zij/hij wil uitstralen. Samen met de klant komen tot een look die er het mooiste uitziet en zijn/ haar innerlijke schoonheid benadrukt is de mooiste bekroning op je werk.

Ik ben een gedreven ondernemer en heb al sinds 2000 mijn eigen goedlopende kapsalon in Huissen; Raf Kappers. Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam in het kappersvak en heb sindsdien veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Ik sta nooit stil en heb altijd cursussen en opleidingen gevolgd en veel geleerd van andere vakgenoten. Dit heeft mij gevormd tot de vakbekwame kapper die ik nu ben. Ontwikkeling en verbeteren zitten mij in het bloed. In 2004 werd ik gevraagd om ambassadeur voor Chi en Biosilk, trainer en showartiest te worden van Trendy Hair Company Europe. In binnen- en buitenland heb ik meegewerkt aan grote shows en trainingen. Daarnaast word ik regelmatig ingehuurd om trainingen te verzorgen voor kapsalons en groothandels in kappersproducten. Deze jarenlange kennis en ervaring draag ik graag over aan mijn medewerkers. Ik wil het beste uit mijn team en medewerkers halen.

Raf Janssen