Trendwatch Kappers | Verzorging van je haar na een kleurbehandeling
114
post-template-default,single,single-post,postid-114,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Verzorging van je haar na een kleurbehandeling

19 mei Verzorging van je haar na een kleurbehandeling

Na kleuring van je haar raden wij je aan om het extra te verzorgen met speciale haarverzorgingsproducten. Met een shampoo voor gekleurd haar zorg je voor een veilige reiniging en verleng je de uitstraling van je haarkleuring. Met een voedende conditioner verzorg je het gekleurde haar intensief en maak je het makkelijk doorkambaar. Ook voed je hiermee het haar van binnenuit, zodat je de mooie glans en vitaliteit behoudt.

Wil je je haar eens een extra regenererende en verzachtende verzorging geven, gebruik dan wekelijks een masker voor gekleurd haar. Je zult merken dat je haar er zichtbaar door wordt gehydrateerd en de glans weer maximaal is.

Voor elk haartype en haarkleuringen bieden wij je geschikte haarverzorgingsproducten. Laat je eens vrijblijvend adviseren door onze haarstylisten, zodat je verzekerd bent van de juiste verzorging van jouw gekleurde haar.

Hou je nieuwe haarkleur langer stralend en verbeter de kracht en glans van je haar met professionele verzorgingsproducten.