Trendwatch Kappers | Moroccan oil SMOOTH. NEW
276
post-template-default,single,single-post,postid-276,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Moroccan oil SMOOTH. NEW

11 jun Moroccan oil SMOOTH. NEW

De nieuwe lijn van Moroccan oil is er nu bij Trendwatch Kappers. SMOOTH

De nieuwe Smooth collectie is een revolutie op het gebied van gladder haar voor alle haartypes, zelfs het meest weerbarstige haar wordt direct na gebruik glanzender en sterker. Shampoo, conditioner, masker en lotion zorgen ervoor dat het haar na behandeling 72 uur gladder blijft en minder pluist. Arganolie, Arganboter en Aminorenew zijn de ingredienten  die hiervoor zorgen.

Voor meer informatie neem contact op met onze salon in Duiven: 0316-280304